Idag har vi öppet 10:00 - 19:00

Om gallerian


Gallerian Magnus Stenbock

I hjärtat av Helsingborg hittar du Gallerian Magnus Stenbock, som har öppet för dig alla dagar i veckan, från morgon till sent på kvällen. För mer information om våra öppettider klicka här.

På dagarna erbjuder våra butiker det senaste modetrenderna, heminredning samt kläder och utrustning för den mer aktiva. Hitta din favoritjacka, förälska dig i ett par solglasögon eller unna dig något nytt till hemmet. Till kvällen tar två av Helsingborgs populäraste barer över i huset. Varför inte avrunda dagen på PL13-baren, där rocken flödar eller Mogwai, där du sju dagar i veckan kan avnjuta 250 olika sorters öl, deras populära pizzor och vissa dagar även livemusik i en Berlin- och Barcelona-inspirerad miljö.

För dig som kommer med bil erbjuder vi ett parkeringstak med 78 parkeringsplatser med infart från Norra Storgatan. Väljer du istället att resa kollektivt så ligger vi bara fem mintuters promenadväg från Helsingborgs resecentrum. För att hitta till oss klicka här. 

DHL Dropbox
En trappa ner i Gallerian Magnus Stenbock står en DHL Dropbox. Via denna kan privatpersoner på ett smidigt sätt uthämta paket som transporteras med DHL Express. Du kan även skicka paket via Dropboxen. För mer information gällande skicka och ta emot paket, se https://expresseasy.se/